Calorie Crush

Calorie Crush

5 Episodes

Zit je een ganse dag in de wagen en ben je een ganse dag aan het snacken? Zoveel info te vinden over gezonde voeding, dat je door het bos de bomen niet meer ziet? Het getal op de weegschaal verandert niet, ondanks al je efforts? Je probeerde al verschillende diëten, maar de kilo’s vlogen er sneller terug aan dan dat ze weggingen? Elke middag steevast een dipje? Klinkt dit herkenbaar?

Subscribe Share
Calorie Crush
 • E-book: Calorie Crush

  135 KB

  Zit je een ganse dag in de wagen en ben je een ganse dag aan het snacken? Zoveel info te vinden over gezonde voeding, dat je door het bos de bomen niet meer ziet? Klinkt dit herkenbaar?

 • Video: Cardio: medium impact / Introductie tot HIIT

  Episode 1

  In deze derde cardio workout zet je alle delen van je lichaam aan het werk. Onderlichaam, bovenlichaam en core worden op hetzelfde moment getraind. De hoge hartslagen zorgen voor een verhoogd metabolisme én voor meer calorieverbranding.

 • Recept: Hartige wentelteefjes

  Episode 2

  Grijp jij op zondag vaak naar die koffiekoeken? Neem dan eens een kijkje naar dit recept. Gezond, lekker én makkelijk te maken!

 • Recept: Nasi Goreng

  Episode 3

  Nasi Goreng kan je makkelijk in de winkel kopen of bij de Chinees bestellen. Maar wist je dat je het ook makkelijk zelf kan maken? Bekijk deze video en maak vanaf nu zelf jouw nasi goreng!

 • Recept: Spaghetti van courgette en tomaat

  Episode 4

  Een gezonde spaghetti met veel groentjes? Move To Happiness got you covered!

 • Video: Metabolisme boosten

  Episode 5

  “Eet ’s morgens als een koning”, een uitspraak die iedereen al wel eens hoorde. Hoofddiëtist in het UZA en tv-kok, Michaël Sels, vertelt jou waarom het ontbijt nu eigenlijk zo belangrijk is.