Cardioworkouts

Cardioworkouts

6 Episodes

Wil jij werken aan jouw conditie en deze zienderogen zien verbeteren? Cardio is een pittige les met focus op conditie. Het is een full body workout die je lichaam strakker en sterker maakt! We combineren cardio- en krachtoefeningen voor een optimaal resultaat.

Subscribe Share
Cardioworkouts
 • Video: Cardioworkout: Put your body to work

  Episode 1

  In deze cardioworkout ga je samen met sportcoach bij Move To Happiness Jenny van den Brandt jouw volledige lichaam aan het werk zetten. Elk lichaamsdeel komt aan bod, wat zorgt voor een verhoogde hartslag en een verhoogd metabolisme.

 • Video: Cardioworkout: Time to bounce

  Episode 2

  Het is weer tijd voor een hoge hartslag! Bounces, jumping jacks, squats... Al jouw favoriete bewegingen komen voor in deze korte, maar krachtige cardioworkout!

 • Video: Cardioworkout: Medium impact / introductie tot HIIT

  Episode 3

  In deze derde cardio workout zet je alle delen van je lichaam aan het werk. Onderlichaam, bovenlichaam en core worden op hetzelfde moment getraind. De hoge hartslagen zorgen voor een verhoogd metabolisme én voor meer calorieverbranding.

 • Video: Cardioworkout: Low impact

  Episode 4

  Een cardio workout zonder springen? Sporten op blote voeten? Check en check met deze cardio-workout! Low impact met een groot resultaat.

 • Video: Cardioworkout: No jumping

  Episode 5

  Tijdens deze cardio workout mag je je verwachten aan een hoge hartslag, veel warmte en massa’s energie!

 • Video: Cardioworkout: Medium impact

  Episode 6

  Klaar voor jouw nieuwe cardioworkout? Deze workout schotelt jou heel wat cardio moves voor. We focussen vooral op core.