Digitale Detox

Digitale Detox

6 Episodes

Ben jij vaak afgeleid door je gsm, tablet of het gepling van je mailbox? Wil jij wat vaker kunnen deconnecteren? Tijdens het programma krijg je concrete tips van coach Ann De Bisschop. Je ontdekt hoe je langer kan focussen, zonder afleidingen, en dit in slechts 4 weken. In dit programma krijg je een heuse digitale detox. Draag zorg voor je brein door te veel digitale prikkels te vermijden en meer tijd voor kwalitatieve relaties te maken. Zo kan ook jij de piek van jouw productiviteit en geluk bereiken.

Subscribe Share
Digitale Detox
 • Zelftest: De Digitale Detox Zelftest (1)

  2.1 MB

  Deze zelftest helpt jou meer inzichten te verwerven in jouw huidige situatie. Download deze aan de start van jouw programma en vul deze eerlijk in.

 • Video: De Digitale Detox zelftest

  Episode 1

  Wat is digitale detox? En in welke mate heb jij hier zelf nood aan? Het programma starten doen we met een zelftest. Breng je huidige situatie in kaart en werk de komende vier weken aan een betere versie van jezelf.

 • Video: Digitale connectie

  Episode 2

  Wat is het belang van een digitale detox? De vele digitale devices hebben een grote impact op ons leven. Maar is die impact altijd negatief? Wellbeing coach Ann De Bisschop helpt jou op weg en toont je de voordelen van een digitale detox.

 • Video: Bescherm je tijd

  Episode 3

  Hoe begin je aan een digitale detox? Hoe houd je dit vol? En hoe kan je dit op regelmatige basis doen? Ontdek concrete tips waar jij vandaag al mee aan de slag kan.

 • Video: Verzorg je brein

  Episode 4

  Verzorg je brein. Dé rode draad doorheen deze aflevering. Ann De Bisschop komt met hands-on tips om jouw brein op de momenten dat die het nodig heeft, optimaal tot rust te laten komen.

 • Zelftest: De Digitale Detox zelftest (2)

  2.1 MB

  Deze zelftest helpt jou meer inzichten te verwerven in jouw huidige situatie. Download deze in week 4 van jouw programma en vul deze eerlijk in.

 • Video: Dr. Inge Declercq - Digitale detox en slaap

  Episode 5

  “Een goede nachtrust start overdag.” Het is dé tip van neuroloog en slaapexpert Inge Declercq. Maar wat bedoelt ze hier precies mee? In deze video legt ze jou er alles over uit.

 • Video: Afronding - Digitale detox

  Episode 6

  Tijd voor een reflectie op jouw persoonlijk traject. Hoeveel punten ging jij vooruit op de zelftest? Op welk gebied ben jij gegroeid?

 • Digitale Detox: Samenvatting

  2.1 MB

  Ontdek hier de samenvatting van het programma Digitale Detox.