How to feel energized

How to feel energized

12 Episodes

Heb je het gevoel steeds achter de feiten aan te hollen? Krijg je geen me-time ingepland in deze ratrace? Dit programma is perfect voor iedereen die nood heeft aan meer energie en me-time. Je gaat samen met coach Jenny van den Brandt aan de slag. Ze geeft je de handvaten die jou op weg helpen naar meer energieke en vreugdevolle dagen! Zo leer jij je goed voelen zonder je agenda volledig om te gooien!

Subscribe Share
How to feel energized
 • Video: Energy: Core workout

  Episode

  Tijd om de focus te leggen op jouw volledige core. Tijdens deze workout ga je al je buikspieren aanspannen en aan het werk zetten. Je hebt niet veel nodig, enkel een matje en een gezonde portie goesting.

 • Video: Energy: Kopmanwiel

  Episode 2

  Wie aan energie denkt, denkt al snel aan fysieke energie. Maar energie bestaat uit vier verschillende deeldomeinen. Aan de hand van het Kopmanwiel nemen sportpsychologen Ellen Schouppe en Tara Kuklis jou mee doorheen deze deeldomeinen.

 • Video: Energy: Yin Yoga 1

  Episode 3

  Een moment om te vertragen en te trachten om al de ervaringen van de dag, je week los te laten. Door onszelf op lichamelijk vlak soepeler te maken zullen we ook op mentaal vlak veel flexibeler met situaties kunnen omgaan.

 • Video: Energy: Full body workout

  Episode 4

  Short but sweet, zo kan je deze Full body workout perfect omschrijven. Gedurende drie tracks zet beweegcoach Jenny van den Brandt jouw volledige lichaam aan het werk.

 • Video: Energy: Bestaan superfoods?

  Episode 5

  Zijn superfoods zinvol? Bestaan ze eigenlijk wel en zorgen ze er effectief voor dat jij hiermee de fitste versie van jezelf wordt? Hoofddiëtist in het UZA, Michaël Sels, vertelt jou alles wat je moeten weten over superfoods.

 • Video: Energy: Beweegtussendoortje 1

  Episode 6

  Zoek jij een manier om je werkdag te onderbreken? Voel je dat je doorheen de dag steeds minder productief wordt? Sport- en beweegcoach bij Move To Happiness Jenny van den Brandt bezorgt jou enkele leuke beweegtussendoortjes, zodat jij ook op kantoor de fitste versie van jezelf blijft.

 • Video: Energy: Booty workout

  Episode 0

  Fall in love with the burn, deze workout heeft haar naam niet gestolen. Het brandende gevoel in je lichaam brengt verandering met zich mee en daar gaan we voor.

 • Video: Energy: Digitale connectie

  Episode 8

  Wat is het belang van een digitale detox? De vele digitale devices hebben een grote impact op ons leven. Maar is die impact altijd negatief? Wellbeing coach Ann De Bisschop helpt jou op weg en toont je de voordelen van een digitale detox.

 • Video: Energy: Yin Yoga 2

  Episode 9

  Voor welke kleine dingen ben jij dankbaar? Deze les leggen we de focus op 'Gratitude', iets waar we niet altijd even bewust van zijn. Een lach, een attentie, een voorbeeld, ... Het hoeft niet altijd groot te zijn om veel te betekenen.

 • Video: Energy: Cardio workout

  Episode 10

  Een cardio workout zonder springen? Sporten op blote voeten? Check en check met deze cardio-workout! Low impact met een groot resultaat.

 • Video: Energy: Adem je stress weg

  Episode 11

  Hoe zorg je ervoor dat je minder stress hebt? Kan je stress weg ademen? Inge Declercq legt je in deze video alles uit over Hart Coherentie Ademhaling (HCAH): wat is het, hoe doe je het en hoe vaak doe je het best?

 • Video: Energy: Beweegtussendoortje 2

  Episode 12

  Voel je jezelf doorheen de dag slomer en slomer worden? Zit er geen energie meer in je lichaam? Dan is het tijd voor een nieuw beweegtussendoortje van coach Jenny van den Brandt!