How to recharge yourself

How to recharge yourself

12 Episodes

Heb jij wel eens last van een onrustig en onzeker gevoel? Plan je te weinig me-time in? Tijdens dit programma krijg je, dankzij coach Ian Moerbeek, inzicht in stress: hoe kan je het herkennen en er beter mee omgaan? Leer dankzij verschillende methodes, zoals meditatie, hoe je jezelf kan opladen én hoe je kan loslaten. Aan het einde van het programma weet jij hoe je met liefde kan zorgen voor je lichaam en je geest.

Subscribe Share
How to recharge yourself
 • How to recharge yourself: Inspiratiepakket

  3.54 MB

  Download hier jouw persoonlijk inspiratiepakket en ga er meteen mee aan de slag.

 • Video: Hatha Yoga: Say hello to a new start

  Episode 1

  Say hello to a new start: Tijdens deze fysieke yoga dagen we je uit om je lichamelijke grenzen te verkennen. Door de uitdagingen die we in ons lichaam ervaren, verleggen we ook de grenzen van ons ‘mind’ waardoor we makkelijker de uitdagingen in ons leven doorstaan.

 • Video: Meditatie: Balancing your energy

  Episode 2

  Met deze Ademhalingsmeditatie trachten we ons sympathisch (onze gaspedaal) en para sympathisch systeem (onze rem) in balans te brengen en te behouden.

 • Video: Yin Yoga: Weekend wind down

  Episode 3

  Een moment om te vertragen en te trachten om al de ervaringen van de dag, je week los te laten. Door onszelf op lichamelijk vlak soepeler te maken zullen we ook op mentaal vlak veel flexibeler met situaties kunnen omgaan.

 • Video: Hatha Yoga: Lock your objective

  Episode 4

  Het thema van deze sessie is 'Lock your objective'. Om de motivatie hoog te houden is het belangrijk om realistische doelen te stellen en deze vast te leggen, tegelijkertijd is het een kunst om deze doelen los te laten en erop te vertrouwen dat we onze doelen bereiken. Durf je doelen dus van tijd...

 • Video: Meditatie: Charge yourself to the maximum

  Episode 5

  Een nieuw begin gaat gepaard met een mix van gevoelens. Langs de ene kant zijn we super gemotiveerd om er in te vliegen, maar langs de andere kant vragen deze nieuwe gewoonten ook heel wat energie van ons om ze dagelijks toe te passen tot ze deel uit maken van onze nieuwe, bewustere en gezondere ...

 • Video: Yin Yoga: Slow down to go far

  Episode

  Soms kan onze bestemming enkel bereikt worden door even te vertragen en zo onszelf ervoor te behoeden overhaast te werk te gaan. Dit geeft ons de kracht en het inzicht om verder te komen in onze projecten, in ons leven.

 • Video: Hatha Yoga: Strengthen the foundation

  Episode 7

  Strengthen the foundation. Een nieuwe levensstijl brengt de fundamenten waarop wij al heel ons leven vertrouwen aan het wankelen en indien nodig worden ze zelfs afgebroken. Zo kunnen er nieuwe meer duurzame fundamenten opgebouwd worden die ons meer draagkracht geven in uitdagende momenten. En zoa...

 • Video: Meditatie: Reset

  Episode 8

  Door bewust in het leven te staan creëren we voor onszelf de mogelijkheid om waar het nodig is alles even te resetten. Hierdoor krijgen we een bevestiging dat we in de juiste richting gaan of het inzicht dat een nieuwe weg inslaan gunstiger blijkt. Onze adem kan ons op eender welk moment en en pl...

 • Video: Yin Yoga: Go inwards

  Episode 9

  Vertragen en diep naar binnen keren is noodzakelijk om jezelf op te laden. Op die manier kan je in de stilte ervaren of het doel waarvoor je kiest je ver kan dragen.

 • Video: Kundalini Yoga: Boost your batteries

  Episode 10

  Zoals in onze technologische apparaten is het belangrijk om de batterijen die in ons lichaam zitten veerkrachtig te houden. Zo zullen ze optimaal kunnen blijven werken zonder te snel leeg te lopen of te beperkt te worden in hun levensduur. Daarom kunnen we via een meditatieve manier, zoals in Kun...

 • Video: Meditatie: Keep your focus

  Episode 11

  Focus is de sleutel tot succes. Hoe dichter we bij ons doel komen hoe moeilijker het soms is om de focus te blijven behouden en ons te behoeden om al bezig te zijn met nieuwe projecten. Deze ademhaling zal je helpen om je focus aan te scherpen en in het nu te houden.

 • Video: Hatha Yoga: Charging to keep going

  Episode 12

  Charging to keep going. De weg die je tot nu toe hebt bewandeld, biedt je de kans om met een overvloed aan energie en opgeladen batterijen dit pad verder te bewandelen.