Office wellness: beweegtussendoortjes

Office wellness: beweegtussendoortjes

5 Episodes

Wist jij dat Belgen gemiddeld 10u per dag zitten? Wil jij ook meer bewegen maar heb je te weinig tijd? Ga samen met coach Jenny van den Brandt aan de slag met korte beweegtussendoortjes. Bewegen zorgt ervoor dat je lichaam meer energie heeft. De beweegtussendoortjes zorgen dus voor een echte boost! Je hebt geen sportkleren nodig: gooi die spieren gewoon los achter je bureau. Zo maak je van jouw werkdag een actieve dag!

Subscribe Share
Office wellness: beweegtussendoortjes
 • Video: Beweegtussendoortje 1

  Episode 1

  Zoek jij een manier om je werkdag te onderbreken? Voel je dat je doorheen de dag steeds minder productief wordt? Sport- en beweegcoach bij Move To Happiness Jenny van den Brandt bezorgt jou enkele leuke beweegtussendoortjes, zodat jij ook op kantoor de fitste versie van jezelf blijft.

 • Video: Beweegtussendoortje 2

  Episode 2

  Voel je jezelf doorheen de dag slomer en slomer worden? Zit er geen energie meer in je lichaam? Dan is het tijd voor een nieuw beweegtussendoortje van coach Jenny van den Brandt!

 • Video: Beweegtussendoortje 3

  Episode 3

  Voldoende bloedsomloop en zuurstoftransport naar je hersenen zijn twee essentiële factoren voor het hebben van een productieve dag. Een nieuw beweegtussendoortje staat voor je klaar, zodat jij met nieuwe energie je werkdag kan verder zetten.

 • Video: Beweegtussendoortje 4

  Episode 4

  Dé manier om te zorgen voor meer productiviteit en energie is beweging. Sport- en beweegcoach bij Move To Happiness Jenny van den Brandt heeft daarom voor jou een nieuw beweegtussendoortje klaar gezet.

 • Video: Beweegtussendoortje 5

  Episode 5

  Tijd om jouw zittende werkdag even te onderbreken met de nodige portie beweging. Aan de hand van een aantal opeenvolgende oefeningen brengt coach Jenny van den Brandt opnieuw beweging in je spieren en zorgt ze voor meer productiviteit.