Start to move

Start to move

12 Episodes

Ben je op zoek naar een laagdrempelig sportprogramma? Start je met goede moed, maar is volhouden lastig? Het “Start to move”-programma is een perfecte starter voor iedereen die meer wil bewegen, maar het door gebrek aan tijd of motivatie niet doet. Je wordt begeleid door coach Jenny van den Brandt en werkt stap voor stap aan je conditie en zelfvertrouwen. Ga aan de slag met korte workouts, geen grote tijdsinvesteringen nodig.

Subscribe Share
Start to move
 • Video: Full body workout (1)

  Episode

  Super dat jij hebt gekozen voor het programma Start to move en dat jij meer beweging wil brengen in jouw dagelijks leven! Sport- en beweegcoach bij Move To Happiness Jenny van den Brandt staat alvast te popelen om te beginnen. Tijd voor jouw eerste Full body workout!

 • Video: Core workout (1)

  Episode 2

  Tijd om de focus te leggen op jouw volledige core. Tijdens deze workout ga je al je buikspieren aanspannen en aan het werk zetten. Je hebt niet veel nodig, enkel een matje en een gezonde portie goesting.

 • Video: Cardio workout (1)

  Episode 3

  Jouw derde workout van dit Start to move programma is een cardio workout. Deze workout heeft alleen maar voordelen: de bewegingen zetten meerdere lichaamsdelen tegelijk aan het werk, je hartslag gaat de lucht in en je metabolisme wordt verhoogd. Een echte win-win dus.

 • Video: Full body workout (2)

  Episode 4

  Short but sweet, zo kan je deze Full body workout perfect omschrijven. Gedurende drie tracks zet beweegcoach Jenny van den Brandt jouw volledige lichaam aan het werk.

 • Video: Booty workout (1)

  Episode 5

  Tijd voor jouw eerste booty workout. Gedurende twee tracks breng je samen met sport- en beweegcoach Jenny van den Brandt jouw beenspieren in beweging. Je zet de grootste spiergroep van jouw lichaam aan en gaat daardoor warmte creëeren.

 • Video: Cardio workout (2)

  Episode 6

  Tijd voor een nieuwe cardio workout! Samen met Jenny van den Brandt zet jij weer al jouw lichaamsdelen tegelijk aan het werk voor een optimaal resultaat.

 • Video: Full body workout (3)

  Episode 7

  Week drie van jouw Start to move programma zetten we in met een nieuwe Full body workout. Drie tracks lang ga je elke spiergroep van jouw lichaam aan het werk zetten.

 • Video: Core workout (2)

  Episode 8

  Ook in week drie ontsnap je niet aan een nieuwe core workout. Tijd dus om die buikspieren van jou opnieuw aan het werk te zetten.

 • Video: Cardio workout (3)

  Episode 9

  Tijdens deze derde cardio workout van het Start to move programma komen er heel wat bewegingen aan bod om jouw hartslag omhoog te krijgen. Van bounces tot jumping jacks, ze zitten er allemaal in.

 • Video: Full body workout (4)

  Episode 10

  Squats, benenwerk, core… Het komt allemaal aan bod in jouw vierde en laatste Full body workout van dit Start to move programma. Sport- en beweegcoach Jenny van den Brandt is er alvast helemaal klaar voor. Jij ook? Let’s go!

 • Video: Booty workout (2)

  Episode 11

  Klaar voor jouw tweede Booty workout? Smeer die been- en bilspieren al maar in, want het is tijd om ze eens goed aan het werk te zetten.

 • Video: Cardio workout (4)

  Episode 12

  Tijd om deze laatste week én jouw Start to move programma af te sluiten met een verhoogde hartslag. Coach Jenny van den Brandt neemt jou nog een laatste keer mee op sleeptouw tijdens deze cardio workout.