Work-Life Integration

Work-Life Integration

5 Episodes

Lopen werk en privé in elkaar over? Ben je op zoek naar een betere work-life balans? Maak met behulp van coach Ann De Bisschop de switch van work-life balans en work-life integration. Leer slimmer omgaan met je tijd door stress, slaap, werk- en ontspanmomenten te identificeren. Bovendien maak je kennis met zelfzorg en ontdek je hoe dit een plaats krijgt in de huidige work-life verhouding.

Subscribe Share
Work-Life Integration
 • Zelftest: De Work-Life Zelftest (1)

  220 KB

  Deze zelftest helpt jou meer inzichten te verwerven in jouw huidige situatie. Download deze aan de start van jouw programma en vul deze eerlijk in.

 • Video: De Work-Life zelftest

  Episode 1

  Van work-life balance naar work-life integration. Wellbeing expert Ann De Bisschop geeft jou inzichten om werk en privé met elkaar te integreren. Het programma starten doen we met een zelftest. Breng je huidige situatie in kaart en ga voor dé perfecte balans tussen werk en privé.

 • Video: Van work-life balance naar work-life integration

  Episode 2

  Waarom is een goede work-life integratie vandaag de dag zo belangrijk? Wat heeft de coronapandemie hier precies mee te maken?

 • Video: Zelfzorg

  Episode 3

  Hoe werken we vandaag de dag? Doen we aan slim werken? En hechten we voldoende belang aan zelfzorg? Met de hands-on tips van Ann De Bisschop kan jij meteen aan de slag met jouw perfecte work-life integration.

 • Zelftest: De Work-Life zelftest (2)

  220 KB

  Deze zelftest helpt jou meer inzichten te verwerven in jouw huidige situatie. Download deze in week 4 van jouw programma en vul deze eerlijk in.

 • Video: Dr. Inge Declercq - Work-life integration en slaap

  Episode 4

  Is het wel zo gezond om meteen na het werken te gaan slapen? En hoeveel tijd laat je hier best tussen? Neuroloog en slaapexpert Inge Declercq geeft jou haar ultieme tip.

 • Video: Afronding - Work-Life Integration

  Episode 4

  Tijd voor een reflectie op jouw persoonlijk traject. Hoeveel punten ging jij vooruit op de zelftest? Waarin ben jij gegroeid?

 • Work-Life Integration: Samenvatting

  220 KB

  Ontdek hier de samenvatting van het programma Work-Life Integration.