Hatha Yoga

Hatha Yoga

9 Episodes

Hatha Yoga is de meeste traditionele vorm van Yoga. Je vindt rust en ontspanning. Hatha Yoga versterkt je spieren, verbetert je lenigheid en beweeglijkheid. Tijdens de les ervaar je inspanning en ontspanning, zo ontwikkel je lichaams- en adembewustzijn.

Subscribe Share
Hatha Yoga
 • Video: Hatha Yoga sessie: Say hello to a new start

  Episode 1

  Say hello to a new start: Tijdens deze fysieke yoga dagen we je uit om je lichamelijke grenzen te verkennen. Door de uitdagingen die we ins ons lichaam ervaren, verleggen we ook de grenzen van ons ‘mind’ waardoor we makkelijker de uitdagingen in ons leven doorstaan.

 • Video: Hatha Yoga sessie: Lock your objectives

  Episode 2

  Het thema van deze sessie is 'Lock your objective'. Om de motivatie hoog te houden is het belangrijk om realistische doelen te stellen en deze vast te leggen, tegelijkertijd is het een kunst om deze doelen los te laten en erop te vertrouwen dat we onze doelen bereiken. Durf je doelen dus van tijd...

 • Video: Hatha Yoga sessie: Strengthen the foundation

  Episode 3

  Strenghten the foundation. Een nieuwe levensstijl brengt de fundamenten waarop wij al heel ons leven vertrouwen aan het wankelen en indien nodig worden ze zelfs afgebroken. Zo kunnen er nieuwe meer duurzame fundamenten opgebouwd worden die ons meer draagkracht geven in uitdagende momenten. En zoa...

 • Video: Hatha Yoga sessie: Charging to keep going

  Episode 4

  Charging to keep going. De weg die je tot nu toe hebt bewandeld, biedt je de kans om met een overvloed aan energie en opgeladen batterijen dit pad verder te bewandelen.

 • Video: Hatha Yoga sessie: Opening en closing to awaken the energy

  Episode 5

  Opening en closing to awaken the energy. Maak tijd om even stil te staan en gewoon te 'zijn'. Maak plaats voor nieuwe energie!

 • Video: Hatha Yoga sessie: Twisting and squizing to detox

  Episode 6

  Deze Hatha Yoga gaan we samen aan de slag rond het thema 'Twisting and squizing to detox'. Klaar voor een nieuwe jij?

 • Video: Hatha Yoga sessie: Harmony

  Episode 7

  Life is all about harmony. Getting body and mind balanced.

 • Video: Hatha Yoga sessie: Maangroet

  Episode 8

  In deze Hatha Yoga workout draait het volledig rond de energie die je rustig maakt. Kom tot rust en wordt één met je lichaam.

 • Video: Hatha Yoga sessie: Fighting habbit patterns

  Episode 9

  Deze les Hatha Yoga focust op het tegengaan van gewoontepatronen. Kom helemaal tot rust en breng je lichaam in balans.